ProPlan Dog Adult Duo Délice Medium&Large Chicken 10kg

  • Značka Proplan
  • Produkt č. 92560
  • Další

Kompletní, vyvážené krmivo ProPlan Dog Adult Duo Délice Chick pro dospělé psy s vysokým podílem kuřecího masa. Číst dále

Vyprodáno
1 163 Kč

Popis

 Kvalitní výživa je základem pro zdravý život Vašeho psa. Cílem nové receptury PRO PLAN DUO Délice je poskytnout kompletní a 100% vyvážené krmivo, které je důležité pro celkové zdraví a pohodu psů. Složení krmiva rovněž podporuje zdraví zubů a trávicího traktu. Je zřejmé, že samotné zdraví bez pocitu štěstí psům dokonalou pohodu nepřinese. Psi budou mít pocit, že je touto bytříbenou chutí rozmazlujete a vy budete mít jistotu, že podáváte výživu, na které si Váš pes opravdu pochutná.
Pro Plan Duo Délice poskytuje psům vyváženou výživu a podporuje jejich zdraví a pohodu. Pečlivě vybrané suroviny a patentovaný proces výroby zajišťuje vysokou stravitelnost krmiva. Psi tak dostávají výživu, kterou potřebují a výsledkem trávení je méně odpadních látek.
Hlavní složkou krmiva je hovězí maso. Této jedinečné kombinaci křupavých granulí a křehkých kousků psi rozhodně neodolají.
Jedinečná kombinace křupavých granulí a křehkých kousků podporuje u psů žvýkání. Mechanické působení granulí funguje jako zubní kartáček a potlačuje tvorbu zubního kamene.
Specifické druhy vlákniny podporují zdraví trávicího traktu a pomáhají zlepšit kvalitu stolice, zatímco specifický zdroj proteinů pomáhá vyživovat střevní buňky.

Parametry

Zvíře Pes
Velikost plemene Malé (do 10 kg)
Střední (10-25 kg)
Velké (nad 25kg)
Druh sortimentu Krmivo pro psy - granule
Kvalita krmiva Superpremiové
Věková kategorie psů Dospělý pes (2-7 let)
Příchuť Kuřecí
Aktivita psa Běžná aktivita
  • Široký sortiment

    Více než 15 000 položek
    skladem k odeslání

  • Doprava zdarma

    Doprava zdarma

    Pro objednávky od 2999 Kč

  • Rychlé Doručení

    Při objednání do 13 hod
    expedujeme stejný den

  • Výdejna SYROVICE

    Pro osobní vyzvednutí
    Syrovice 274

  • Snadná reklamace

    Vaši případnou reklamaci
    vyřídíme obratem a bez řečí